Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2007 18:50 - Кретенизма ограбва!
Автор: bojilov Категория: Други   
Прочетен: 1185 Коментари: 0 Гласове:
0



Не-грешка...нищо не ограбва-кретените са си обрани по рождение.Те никога нищо не са имали,особено в главата.Мозък с размер на аспиринче и единствената му гънка е цепката през средата на аспиринчето.Но когато се напъне в тоалетната по тежки нужди иии.....о ужас...и тази единствена гънчица се изопва.
Чакай бе,кое ограбваше?
Ахм сетиф са-пиратството ограбва.То е най-големия враг на човечеството,то е пърта в каруцата на нашия земен възход,то е крайъгълния камък който кътурга всеки път каруцата на огромния и величав прогрес на човечеството.
Пиратите са най-големите врагове на народа.Народен съд за тях!!!И Г.Димитров да му е председател или Гьоринг или Ван дер Любе-няма значение.
Важното е че пиратството ограбва!Не е важно че по улиците на страната е по-опасно отколкото по улиците на Багдад-не-не и не-не това е страшно-най-страшното нещо е "датабеге".
Не е страшно че престъпниците се пукат по улиците и всеки ден вече има "показни разстрели"-страшни са "пейфорфрий" и фрий-сървърите.Те май на него бяха кръстени.Той,той-същичкият-най-големият враг на човечеството.Трябва да го съдят да геноцид него!Като фашистите и Милошевич!За геноцид над "емпетройките" и Холибут.
Ей боклуци,чуйте ме,Бойковци,Гойковци,главни секретари и всякакви тъпанари-не пиратството ограбва-ВИЕ ОГРАБВАТЕ!
Вие,народните преставители пушите цигари без банделрол,не аз и не хората от торент-тракерите-вие си ги пушите,и ви снимаха дори.
Благодарение на вас кретеноидни управници-комшийката срещу дома-инвалид 1 група живее с по 2 лева на ден!
2 лева на ден бе изроди!!!2 кирливи шибани лева!!!!2 насрани лева бе, изроди!!!!Дори и кучетата от приюта в Мировяне им се полагат по 3 лева на ден,но на инвалида му се полагат по 2 лева!!!!
Вие сте истинските пирати,вие сте истинските грабители!
 Но ще дойде Видов Ден!И всички кретени ще си получат заслуженото!Убеден съм че голяма част от тях ще получат тогава подаръка си във вид на олово!
А дотогава-ще си траем-но моля ви-дотогава не ни пробутвайте кретенистките си размишления относно това,какво ограбвало и какво не-от екрана на телевизора,а плакатите с тоя надпис може да си ги заврете нейде дето слънце нивга не огрява!
Защото единственото нещо което ограбва в тази държава сте вие,господа кретени!



Тагове:   ограбва,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojilov
Категория: Други
Прочетен: 106441
Постинги: 34
Коментари: 0
Гласове: 249
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930