Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2010 19:27 - Супер Бианка - враг номер едно на националната сигурност!
Автор: bojilov Категория: Други   
Прочетен: 1512 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.10.2010 19:33


Може би най-отвратителната гледка е да видиш как някой удря плесница на едно  момиче,което се усмихва.И е грозно и е тъпо и е противно.
Тези дни президента на РъБъ за пореден път хвърли копоите си от НСО в "защита на националната сигурност".Този път-за да арестуват едно миловидно и на вид глуповато 20годишно момиче.Гусин Гоце,толкоз ли не остана никой друг за излавяне в тази държава та опряхте до арестуването на едно ДЕТЕ,което така като го гледам едва ли тежи повече от 40 кила с напикани гащи,което беше понечило да ви интервюира няколко въпроса?
Ами захванете се първо с братята роми,които тая нощ оставиха половин София без ток примерно,ако чак толкоз няма какво да правят вашите гардове и всичката друга са "я втасали".И с какво беше туй моме опасно за вашата сигурност,ако смея да запитам?Или май по-добре е да не смея да запитам,че току виж и мене ме проверила родната полиция за нещо.За съжаление в България вече стана желателно човек ако милее за здравето и свободата си да не задава много-много въпроси.
Преди време същото това момиче беше замерено с бутилка и опсувано пък от един виден наш футболист-господина Стоичков.Защото и на него понечило да зададе въпрос.То като се замислиш между единия и другия особена разлика няма.
Няма защо да се лъжем-въпросния футболист ако се кандидатира на изборите-нищо чудно да стане президент.А въпросния президент в главата му са не по-малко цветущи псувни от тези на Стоичков.Разликата е че просто като президент е принуден да показва някакво чувство за такт и не ги изрича.
И няма защо да крием-в България има два свята.Света на самозабравилия се елит,който не обича да му бъдат задавани неудобни въпроси и света на простолюдието.Два свята-света на тия които са се облекли като за карнавал и струи щастие от всеки техен жест и света на тези които ни гледат изпод вежди строго и заканително размахват с пръст.Два свята-на тези с розовите очила и на тези с черните очила.Два свята-на тези които раздават усмивки и на тези които раздават шамари.
Два свята-от които единия е излишен!


Тагове:   номер,   националната,   враг,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojilov
Категория: Други
Прочетен: 106505
Постинги: 34
Коментари: 0
Гласове: 249
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930